Marine

Når man skal ud og købe båd eller bare en påhængsmotor, er det vigtig at finde det som passer lige præcis til det behov man har, og som autoriseret YAMAHA forhandler, er Gribskov Trailer & Marinecenter det perfekte sted at få professionel råd og vejledning af de helt rigtige fagfolk.

Tryk på et af billederne nedenfor:

                  Både & Joller                                       Påhængsmotorer                                      Vandscooter          

Er du på udkig efter ny eller brugt bådmotor, så kig ind og få en snak med os. Som autoriseret YAMAHA forhandler har vi et stort lager af YAMAHA’s marine produkter, alt lige fra el påhængsmotorer til 4-takts påhængsmotorer fra 2,5 HK og op til 350 HK. Sammen finder vi præcis den påhængsmotor der passer til din båd og temperament. Leder du efter andet indenfor marine verden, har YAMAHA et stort program af tilbehør.

Vi tilbyder også et stort program af marine produkter til din båden. Lige fra det helt uundværlige udstyr, til toppen af marine luksus. Vi monterer og installerer gerne vores marine produkterne i din båd. Kontakt os og hør om de mange muligheder. Eller kom forbi og se de nyeste modeller, fra Garmin og Raymarine.

YAMAHA producerer verdens mest avancerede bådmotor. Eksempelvis tilbyder vi startspærre til nogle modeller. Stort program af 4-takts bådmotorer som tilbydes lige fra 2,5 – 350 HK. Kontakt os og få et tilbud på din nye eller brugte påhængsmotor.   4-takts påhængsmotorer har den bedste brændstoføkonomi, næsten ingen vibrationer, de er støjsvage og den “gamle” lugt af blandingsbenzin er væk! Tiden hvor man blandede olie i benzinen er også forbi.

Crator 2012 © all rights reserved

email : info@gribskov-trailer.dk