Påhængsmotorer

Find din nye eller brugte bådmotor hos os!

Er du på udkig efter ny eller brugt bådmotor, så kig ind og få en snak med en af vores professionelle fagfolk, og få et godt tilbud.

Som autoriseret YAMAHA forhandler har vi et stort lager af YAMAHA’s påhængsmotorer, lige fra el påhængsmotorer til 4-takts påhængsmotorer fra 2,5 HK og op til 350 HK. Er det sø fiskeri eller de store laks man er interesseret i, vandsport eller bare en stille og rolig bådtur så har vi et stort udvalg. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette bådmotor, og sammen finder vi præcis den påhængsmotor der passer til din båd og temperament.

 

Tryk på et af billederne herunder og se YAMAHA’s motorprogram:

                  Påhængsmotorer 4-takt                                         El-motorer                                        Brugte bådmotorer

 

Påhængsmotorer

YAMAHA producerer verdens mest avancerede bådmotor. Eksempelvis tilbyder vi startspærre til nogle modeller. Stort program af 4-takts bådmotorer som tilbydes lige fra 2,5 – 350 HK. Kontakt os og få et tilbud på din nye eller brugte påhængsmotor. 4-takts påhængsmotorer har den bedste brændstoføkonomi, næsten ingen vibrationer, de er støjsvage og den “gamle” lugt af blandingsbenzin er væk! Tiden hvor man blandede olie i benzinen er også forbi.

Elmotorer

Med en el påhængsmotor undgår du støj og os. Det kan være et krav for at man må sejle på søer floder m.m. En elektrisk påhængsmotor vejer stort set ingenting og er let at håndtere. Den har heller ingen tændrør og sejler let og ubesværet, bare batteriet er ladet op. Kontakt os og få et tilbud på din nye el påhængsmotor.

 

Crator 2012 © all rights reserved

email : info@gribskov-trailer.dk